Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις
Ξυλαρμογή | Εμπόριο Ξυλείας - Υλικό Επιπολοποιίας, Νίκαια, Αττική


 

Ο ανασχεδιασμός και υλοποίηση μιας ανακαίνισης, δίνει στο χώρο το στίγμα και ταυτότητα, με υψηλές προδιαγραφές και ποιότητα υλικών ανάλογες του σκοπού και των απαιτήσεων του εκάστοτε χώρου, προσφέροντας σας τις καλύτερες δυνατές και οικονομικά λύσεις.

Με πολύ μεράκι και αγάπη για τη δουλειά, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ξυλουργική εργασία και ειδική κατασκευή. Σύμμαχός μας η πολυετής πείρα και η γνώση για το ξύλο, που για μας αποτελεί το πιο όμορφο, διαχρονικό και πολυδιάστατο υλικό. 

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ή ακόμη και τη μερική ανακαίνιση της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, από τον σχεδιασμό έως την κατασκευή και την ολοκλήρωση του έργου.

Σας προτείνουμε ιδέες και ευέλικτες λύσεις, για την βέλτιστη οργάνωση, εργονομία και διαρρύθμιση του κάθε χώρου.
Συγκεκριμένα αλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την κατασκευή και μελέτη του εσωτερικού, εξωτερικού σας χώρου, είτε είναι κατοικία, κατάστημα, γραφείο, εκθεσιακό περίπτερο, ξενοδοχείο κ.α.

Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση προσαρμόζοντας τις σχεδιαστικές επιλογές και αποφάσεις πάντα σε σχέση με την δυνατότητα υλοποίησης τους και το οικονομικό προγραμματισμό

Σας παρουσιάζουμε εναλλακτικές λύσεις διακόσμησης, χρησιμοποιώντας σύγχρονα υλικά και χρωματισμούς που ανανεώνουν καθολικά το χώρο.